Vízvezeték-tippek, amelyek egy csomagot takaríthatnak meg

Úgy tűnik, hogy vízvezeték-problémák gyakran merülnek fel egy újonnan vásárolt ház után. Ezeknek a problémáknak a valószínű forrása a fürdőszoba és a konyha. Minden háztulajdonosnak valamilyen vízvezeték-szerelési problémával kell foglalkoznia. Íme néhány tipp, amely segíthet, ha ez történik.

Annak érdekében, hogy csövei ne fagyhassanak télen, szigeteljen minden külső csövet, és ügyeljen arra, hogy a ház belső hőmérsékletét fagyás felett tartsa, és ügyeljen arra, hogy megfelelően szigetelje azokat a csöveket, amelyek időjárási körülmények között vannak. A csövek lefagyhatnak, ha körülötte a hőmérséklet 32 ​​fok alatt van. Időbe telhet, amíg a csövek kiolvadnak, hogy ismét vizet kapjon. A befagyott csövek azonban általában törnek vagy repednek, ami óriási rendetlenséget és rendkívül nagy javítási költségeket okozna.

Soha ne tegye a kezét a szemétgyűjtőbe. Még egy nem hajtott hulladéklerakó is ki van kapcsolva, veszélyesek lehetnek. Online kereséshez megkeresheti a rendelkezésére álló diagramot.

Ha vizet kap egy kútból, és narancs vagy rózsaszín foltok jelennek meg a mosogatóban vagy kádban, akkor túl sok vas van a vízében. Használatához vásároljon vízlágyítót, vagy szakember teheti meg az Ön számára.

Havonta egyenlő részeket öntsön szódabikarbónát és ecetet. Csatlakoztassa a lefolyót, és hagyja, hogy a kémiai reakció bekövetkezzen. Miután a keveréknek időbe telt a működés, tisztítsa meg a csöveket egy liter forrásban lévő vízzel. Ennek az eljárásnak képesnek kell lennie arra, hogy tisztítsa meg a felhalmozódott haj- és szappancsöveket.

Fontos, hogy a csaptelepet hideg vízzel működtesse, miközben a hulladéklerakást használja. A hideg víz segít megőrizni a pengék élességét, és megsemmisíti az ártalmatlanítást.

Ne öblítsen olyanokat, amelyek valószínűleg nem oldódnak fel, és tekerje le az eltömődő csöveket, például pelenkák, pelenkák vagy pamutgolyók, papírtörölközők és pamutgolyók.

A vízvezeték-számlák elkerülésének legjobb módja a megelőzés. Az eltömődések a vízvezeték-javítás leggyakrabban jelentett problémái. A csatorna könnyen eltömődhet a hajjal. Sokkal egyszerűbb eltávolítani a képernyőn lévő hajat, mint húzni a csőből.

Ha vízvezeték-szerelőt szeretne felvenni, bérbeadása előtt nézd meg véleményüket. A rossz hitelesítő adatokkal nem rendelkező vízvezeték-szerelők valószínűleg súlyosbíthatják a problémát.Nézze meg a vízvezeték-szerelőkről szóló véleményeket, és kérdezze meg barátait és családtagjait, hogy ajánlhatnak-e jó vízvezeték-szerelőt.

Azok a szelepek, amelyek ritkán használnak teljesen ki, de összeolvadhatnak. Karbantartsa a vízszelepeket oly gyakran, hogy minõséget áthatoljon olajjal, és forgassa el ezeket olyan gyakran, hogy ne tapadjanak.

Ellenőrizheti, hogy licencük naprakész-e, és átnézheti a velük szemben benyújtott rossz visszajelzéseket. Ha a vízvezeték-szerelőnek nincs jelenlegi licence és még korlátozott számú panasz is van, akkor nem akarja őket felvenni, hogy az Ön számára munkát végezzen.

Mindig tudnia kell, hogy otthonában hol található az elsődleges vízzáró szelep. Vízmérő lesz rajta, vagy esetleg a közelben. Az olyan berendezéseket, mint például a WC-k és a mosdók, külön elzárószelepekkel is fel lehet szerelni. Győződjön meg arról, hogy a család minden tagja tudja, hol található az érték, és kapcsolja ki őket.

A háztulajdonosok szolgaságot okoznak maguknak azáltal, hogy a vízvezeték-probléma előtt nem rendelkeznek kis vízvezeték-ismeretekkel. Minden háztulajdonosnak élesítenie kell magát néhány alapvető vízvezeték-szerszámmal és javítási tippekkel. Amikor eljön az idő, hogy vízvezeték-problémákkal foglalkozzon, remélhetőleg az e cikkben szereplő tanácsok megmutatják rajta.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content.

© Copyright Sikerdíjas keresőoptimalizálás Budapest